nu kör vi... tävling!

Egentligen alldeles för kallt för tunna bomullsmössor än så länge, men jag kan lova att de fungerar utmärkt under en skridskohjälm! Men vi hoppas väl på lite varmare väder framöver?! Tänkte nämligen att du kan få vara med och tävla om en "liten frost"-mössa. Lämna en kommentar här i inlägget så är du med och tävlar. Enkelt va? =) Lovar att hinna med att lägga ut bilder på mina nya tyger så att de finns med när vinnaren får välja tyg och storlek!

Tävlingen pågår till och med lördagen den 8:e januari.

Lycka till!

inga ursäkter.

Länge sedan det kom en uppdatering här.. Jag har så mycket att skylla på så jag hoppar över alla ursäkter.. =)
Vår Egyptenresa blev i alla fall precis så som vi ville ha den. Elsa plaskade i poolen heeela veckan, vi åt god mat, umgicks och vilade oss. På "liten frost-fronten" trillar det in beställningar även om jag inte gör någonting alls för att marknadsföra mig. Jag ser också på min besöksräknare att många googlar "liten frost". Gissa om det värmer hjärtat?!

Jag har flera nya tyger som jag ska fota och lägga ut så att ni får se. Blir nog en liten tävling i början av det nya året också, så håll utkik! Hör ni inget mer från mig innan 2011 så önskar jag er alla:

En God Jul och ett Gott Nytt År!

//Hanna


RSS 2.0