randigt

Nyss hemkommen från symässan med två stora kassar! Kändes som om jag kånkade på två tunga påsar med karameller, för så färgglada och underbara är tygerna! Intresserad av en randig, eller någon av mina andra mössor? Maila mig på: litenfrost@hotmail.com

 

ugglor

En söt liten kille ska få en ugglemössa. Hoppas den passar och att han tycker om den!


i väntans tider

som ett litet barn på julafton går jag här och väntar... på etiketter och nya tyger.  Snart kommer ett lass med ugglor, flodhäsar och elefanter. Blir kul att sätta saxen i dem! Sen så väntar vi ju lite på lilla kusinen också, men det är det nog fler som gör ;).

Elsa Picasso?

Idag kom moster Ida med ett paket. Kritor! Elsas kreativa karriär är härmed inledd. Första verket ska givetvis ramas in och hängas upp. Glöm inte var ni hörde det först: Elsa "picasso" Frost kommer göra succé. Eller vad tror ni? Hon har i och för sig inte några stora konstnärer att brås på... Något som är helt säkert är i alla fall att det kommer bli en hel massa teckningar. Har ni tur så kommer ni också att bli ägare till en bunt.

 

övning påGÅR

Familjen har tillfrisknat och är åter på banan. Vår tid går för tillfället åt till jobb (för Rickard), sömnad (för Hanna) och övning, övning, övning (för Elsa). Elsa har dock tröttnat på vår iver att "gåträna", så just nu viker hon benen under sig så fort vi försöker ställa henne på golvet. Tydliga signaler på att hon vill göra det i sin takt och när hon är redo.

För övrigt så väntar jag varje dag på att posten ska komma med fler "liten frost"-etiketter. Förstår ni, jag har använt ALLA de 50 etiketter som jag beställde i första vändan. 50 etiketter har resulterat i en mössa och ett par byxor till Elsa, resten har lämnat Hisingen Island för försäljning. *mäkta stolt*

  nytt tyg blev ny mössa till liten plutt

RSS 2.0