husvagnssemesterJag är riktigt förtjust i husvagnstyget. Igår blev det en singoalla. Husvagnstyget påminner mig om min barndoms semestrar. I husvagn. Ett fack att fylla, Ida hade störst!?! Tallrikar av plast och vatten i dunkar. Jag uppskattade det då, men tror att jag uppskattar resorna ännu mer nu. När jag tänker tillbaka. Men det vet de, de där päronen. För det har jag sagt till dem.

bygga lager

När alla tre är hemma finns det lite extra tid åt sömnad. Jag har ägnat de senaste (regniga) dagarna åt att bygga lite lager. För hösten kommer, det vet vi. Men för min del så får den gärna vänta läääänge till innan den visar sig.Blir du sugen? Maila mig på litenfrost@hotmail.com

min. alldeles egna.

Efter ett antal hundra sydda mössor har jag nu för första gången sytt en mössa till mig själv. En grön husvagnssemester. Den passar utmärkt till min röda vindjacka och jag tror att mina små arbetskollegor kommer uppskatta den. Idag var jag förresten på mitt nya jobb i några timmar. Föräldraledigheten är ju tyvärr snart slut, men det känns som om det kommer bli bra ändå. Spännande att börja på nytt jobb i nya staden. Undrar bara hur många mössor jag kommer hinna sy?

husvagnssemester och tävling

Idag kom "Ingrids husvagnssemester" i två färgställningar med posten! Ännu ett härligt mönster från JNYdesign. Jag satte saxen i dem nästan på direkten för att ni skulle få se tygerna "in action".Måste tipsa om en tävling också!! =) Gå in på bloggen hemochliv och tävla om valfri mössa! Jätteroligt att köra utlottning hos annan bloggare! Välkommen alla ni som kikar in för att ni fått nys om tävlingen!!

märkestjej

Det är varmt ute. Men efter att jag fått lite provhjälp så skulle mössan INTE tas av. Hon vet vilket märke som gäller. =)...och så här ser molnmössorna ut:


RSS 2.0