sommartjej

Jag vet att alla besökare inte enbart är här för "liten frost". Därför får det bli en bild på lilla Frost.Ps. mycket spännande väntas på tygfronten framöver. Vad sägs om kaniner, moln och husvagnssemester?! Om jag är en av de lyckliga som hinner med att lägga vantarna på de underbara tygerna vill säga. Men det tänkte jag väl vara... =)

äpplen, elefanter och stjärnor

Jag har fått hem lite nya tyger! Kanske är det de sista mössorna innan sommaren? Här trillar det dock in beställningar på sjaletter, barnfiltar och byxor. Så jag har att göra trots värmen. Det är faktiskt ingen sommarvärme alls här idag, så solhatten som suttit på de senaste dagarna byttes ut mot en mössa. Sååå, kanske några mössor till?!

 

Har fått många förfrågningar på vilka tyger jag har, så här kommer lite fler bilder. Ska försöka bli bättre på att uppdatera aktuella tyger här i bloggen.


Jag väntar för tillfället på mörkbrunt elefanttyg samt två olika kanintyg. (Ett naturvitt tyg med röda kaniner samt ett limefärgat tyg med bruna kaniner).

Frågor eller funderingar? Kontakta mig på: litenfrost@hotmail.com

och vinnaren är....

Elsa har dragit en vinnare. Jag fick dock jaga efter henne, för hon ryckte till sig en lapp och smet iväg. Ugglefilten ska flytta hem till Martina och hennes dotter Inez. Grattis!!


Postat av: Martina
Jag vill jättegärna ha den fina filten till min lilla Inez.
2009-04-22 @ 18:40:38 URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Martina! Maila mig din adress, din mailadress har fallit bort i kommentaren så jag kan inte kontakta dig via mail.

RSS 2.0