grått

Göteborg har bara bjudit på grått väder hela helgen. Tur att djungelmössan piffar upp!



I morgon åker Frostarna till Kattarp (mjaau) och hälsar på kusinen med familj, farmor och farfar och gammelfarmor. Gräsänka till tisdag kväll. Massa sytid. Massa längta.

rosa rea

Mitt rosa molntyg är slut. Jag tänkte därför rea ut de tre sista mössorna som finns kvar. Reapriset är 70 kr + frakt. Finns i storlekarna ca 3-5 år (såld), ca 1-2 år (såld) samt ca 3-6 mån (såld). Maila mig på [email protected] om du är intresserad.



djungel

Idag kom ett efterlängtat tyg! Passade utmärkt som glädjeämne på första vab-dagen. Jag tycker att tyget gör sig riktigt bra ihop med "liten frost"-etiketterna. Så efter att en febrig skrutta somnat för natten har symaskinen fått jobba. Här är de två första och fler ska det bli. Ingen blir den andra lik.



Välkomna

Ååh, så roligt att så många börjar hitta hit till min blogg, välkomna både nya och gamla som kikar in!

Jag har tyvärr inga nya tyger att blogga om, jag kan dock meddela att vissa tyger tagit slut (några av de randiga)eller börjar ta slut, rosa och blå moln ligger närmast till hands... Har spanat in lite nya tyger som jag ska beställa så snart det går, så håll utkik!

Idag har vi spenderat några timmar på Liseberg och symaskinen har fått lite vila =). Elsa växte nog 2 decimeter under eftermiddagen. Tidigare har kaninerna bara beskådats på håll... Karusellerna var mindre viktiga denna dag.



RSS 2.0