fordon

Har fått hem en laddning med nya fordonstyger!

Finns i färgerna: 


lime/grön
rosa/röd

cerise/svart
Det var snabb åtgång i förra vändan och jag har fått många förfrågningar om dessa tyger så jag är glad att jag kunde lägga vantarna på några meter till =).

En mössa kanske?

Idag känner jag för att ge bort något! Jag har en gul flodhästmössa här, storlek ca 3-5 år. Vill du ha den? Den som mailar mig först får den! Glöm inte bort att skriva din adress i mailet!

litenfrost@hotmail.comJisses så snabba ni var!! Mössan fick postadress Vännäs. Erika, jag hoppas att den har kommit fram?!

förändringar

Har varit lite paus hos liten frost nu i veckan. Har varit en del annat att lägga energin på. Men nu är jag tillbaka. Med en dotter som äntligen blivit av med sitt gips och därmed bärare av en camp ortos (skena, som ska sitta på dygnet runt i 3 mån, till att börja med) samt som nybliven ägare av ett bostadsrätts-parhus! Ja, vi har skivit kontrakt i alla fall. Riktiga ägare blir vi väl inte förrän vi flyttar in i augusti! 
Vill visa er mina nya "hangtags" också. Jag tycker de är grymma, men det kanske beror på att det är lilla frost som pryder dem!


favoriter

Vissa tyger blir riktiga favoriter, men sedan efter en tid så tröttnar jag på dem och vill ha nya. När djungeltyget tog slut så kände jag ganska snart att vi egentligen inte var riktigt färdiga med varandra.. Gissa om jag blev glad när jag såg att JNYdesign fyllt på sitt lager med mera djungeltyg! I samma beställning blev det även mer turkosa stjärnor, samt stjärnor i lila. Så nu har jag massor av godbitar i mina tyglådor!RSS 2.0