vinnaren

Grattis Jennie S!
Du vann utlottningen av valfri vårmössa!
Jag har mailat dig =).

smakprovmera moln och träd

Ja, våren kom av sig. Här i Göteborg har det kommit MASSOR av snö och det har varit riktigt kallt. Men men, tids nog blir det varmare och snön smälter bort. Glöm därför inte bort att tävla om en valfri vårmössa!

Annars rullar dagarna på, en vecka kvar till operation nr 2 och omgipsning. Så vi håller oss mest hemma för att slippa förkylnings- och magsjukebaciller.

Har beställt hem lite nya tyger som jag tänkte att ni kunde få kika på i förhand. Mer moln i rosa och så en ny färg, lila! Dessutom väntar jag på ett tyg med "trädmotiv" som jag tror kan bli riktigt bra!

Update: Oj, kunde verkligen inte hålla mig.. Beställde lite stjärntyger nyss =).Bilderna har jag lånat från: mjuka tyger samt jnydesign. Kika in där om ni vill handla fina tyger med bra kvalitét!

tävling ~ vårmössa

Graderna kryper så sakteliga uppåt och snart är det väl dags att sparka igång våren, eller vad säger ni? Jag börjar i alla fall blir riktigt sugen på vår nu... Mitt bidrag till vårkänslorna är en tävling där du kan vinna en valfri mössa.

För att vara med och tävla skriver du vilket tyg du vill ha din mössa i och om du tipsar om tävlingen i din blogg får du dessutom en extra lott!

Dragning blir det lördagen den 27 februari. Lycka till!RSS 2.0