bäääää
NYTT!! Får - turkos/orangeNYTT!! Får - röd/marin

kan jag skriva under på. Någon mer?å så ännu mer + en favorit i reprisSLUT!!Paketlapp i postlådan är alltid välkommet! Vi väntar både på tyger och tapeter och idag var det alltså ett gäng nya tyger som kom. Säljer mössor i rasande fart just nu, märks att det börjar bli kallt om öronen på er! =)
Aptyget i gult + brunt kunde jag bara inte låta bli att beställa, mycket sött! Fordonstyget hade jag en förhoppning om att kunna köpa en rejäl bit av, men tyvärr fanns det bara en liten bit kvar. Min gissning är därför att det tyget kommer vara slut inom några dagar. Så är du sugen på en sådan mössa gäller det att vara snabb. Gamla kunder känner säkerligen igen "trädtyget", fick bli en favorit i repris på det. Mössorna blir riktigt bra i det tyget och när tid finns ska det även få bli en klänning till Elsa. Men som det brukar vara: skomakarens barn..

Klicka HÄR för att komma till alla aktuella tygermera nytt och mer är på väg
SLUT!!
Här är de två senaste tygerna som kommit. Alltid lika roligt att fylla på tygskåpet med nya godbitar och ännu roligare är det att sätta saxen i dem! Här hittar du alla mina aktuella tyger och här tävlar du om en valfri mössa. Och just ja, fler godbitar är på väg =).iris visa

Ett riktigt favorittyg har anlänt! Iris visa är ett superhärlig tyg i bambuinterlock (70% bambu och 30% ekologisk bomull). Har redan klippt till första mössan, fler kommer det bli. Vill du köpa eget tyg så hittar du det till försäljning hos Strömming Design. Intresserad av en "liten frost"-mössa? Maila mig på: litenfrost@hotmail.comtävling

Nu tycker jag att det är dags för en tävling igen. Jag lottar därför ut en mössa i valfritt tyg och storlek till en slumpvis utvald vinnare. Reglerna är enkla. Skriv en kommentar, med ditt namn, din bostadsort och hur du hittat till min blogg. Kända ansikten får givetvis också tävla! =) Tävlingen pågår till och med 30 september. Lycka till!
Väntar på ett gäng nya tyger som borde komma vilken dag som helst. Så håll utkik efter nya godbitar! =) Klicka här för att se mina aktuella tyger.

RSS 2.0