dregglisar

Alfred ser till att jag inte är sysslolös. Finns det fler små dregglisar som har behov av en scarf? Eller kanske bara för att det är snyggt ;).påminnelse och fordon

Vill bara påminna er om att beställningar som görs före 1 september är fraktfria. Därefter tillkommer en frakt på 15 kr för 1-2 mössor och 25 kr för 3 mössor eller fler.

Idag har jag klickat hem det efterfrågade fordonstyget i svart och vitt. Kommer inom det snaraste! Det går bra att beställa av det tyget redan nu för att få mössan fraktfri! Maila mig på litenfrost@hotmail.comnr 1Min lilla prins. I sin allra första "mammasydda" mössa. Jag lovar, det kommer bli fler.

syskonmatch

Klövermössor, på väg till Spanien för syskonmatchning.Klövertygerna finns nu i fyra färger. Lila och brun är sprillans nya.
frakt

Har kört med fri frakt under en längre tid vid beställningar här via bloggen, men har insett att jag måste börja ta ut för den. Från och med 1 september tillkommer en frakt på 15 kr för 1-2 mössor, 25 kr för 3 mössor eller fler. Alla beställningar till och med 31 augusti är alltså fraktfria, så passa på!

Maila mig på litenfrost@hotmail.com om du är sugen på en ny mössa nu inför hösten! Mina tyger hittar du under kategorin "aktuella tyger". Nya godbitar kommer att trilla in under hösten!


bä bä vita lamm

Regniga dagar innebär hösttankar och pysselsug. Kanske en fårmössa till hösten?
Finns i rött eller turkos och i storlekarna 1 år, 2 år, 3-5 år för omgående leverans.

Maila på litenfrost@hotmail.com om du är intresserad.


RSS 2.0