till min stora skattEn tröja och en klänning till Elsa, som gladeligen sätter på sig det jag sytt. Undrar hur länge till det går?! Men än så länge uppskattar hon mina verk, så det gäller att passa på!

Vill påminna om att alla beställningar är fraktfria nu innan jul! Nästa vecka fortsätter vi "höfthistorien" för Elsas del med operation och efterföljande gips... Men jag hoppas ändå få lite tid vid symaskinen och räknar med att beställningar som görs före 10:e december ska hinna fram innan jul. (Om det inte är möjligt får ni veta det på en gång). Spana in mina aktuella tyger och maila mig på litenfrost@hotmail.com

Måste bara visa några av de nyheter som kommer att komma in under december!nyttpåfyllning och fri frakt

Håller som bäst på att fylla på mössor i min lilla "butik", så välkomna att kika där! Fram till jul är det fri frakt på både färdiga mössor och nybeställningar, så passa på!

fleecefoder

Vill bara tala om att du nu kan få din "liten frost-mössa" fodrad med microfleece. Varmt och mjukt åt öronen, men en lite stummare mössa. Till en början finns fleecen i svart, vitt och rött och du kan givetvis välja bland alla aktuella tyger.De fleceefodrade mössorna kostar 130 kr.

Pst.. Sa jag att det kommer komma en massa roliga tyger framöver?!


RSS 2.0