i sagornas värld

Är väldigt förtjust i tygerna som är ritade utifrån ramsor, sånger och sagor. Idag kom tre nyheter som går in under den kategorin. Elsa beställde genast en klänning, av VARJE sort. Hmm, får se hur länge hon får vänta.. "Skomakarens barn..."
GuldlockElva små trollenHej sa Petronella

Vinn valfri höstmössa!

För exakt ett år sedan lottade jag ut en valfri höstmössa. Så vad säger ni, vi kör i år igen va?! Skriv bara en kommentar till detta inlägg (glöm inte att fylla i din mailadress, syns ej i bloggen) så är du med och tävlar. Jag blir givetvis extra glad om tävlingen sprids! Tipsar du på din blogg eller på din facebook-sida (vet inte om jag kan kolla detta, men jag litar på er) så ökar du dina vinstchanser och får två extra lotter. Skriv bara i inlägget om du även är en tipsare och länka där det går ;).

Välkommen att tävla till och med fredagen den 30:e september!
Vinnaren koras genom lottdragning.


3 x molnMolntygerna har kommit. Jag gillar dem skarpt!

taxar och kameleonter


Nu börjar höstens nyheter trilla in! Fordonen har kommit och i veckan borde "Hej sa Petronella", "Elva små trollen" och "Guldlock" dyka upp. Har även beställt mina favoriter "moln" i tre nya färgställningar. Taxarna och kameleonterna trillade jag över när jag var på Stoff och Stil häromdagen. Kunde inte åka hem utan dem.. Får inte till riktigt rätt färg på bilderna, men jag lovar, de är superfina!!

RSS 2.0