Vinnaren och framtiden

I lördags fick jag massa sytid och kunde knåpa ihop nästa 40 mössor. Härligt, då är jag en liten bit på väg! Den stora efterfrågan av Alicemössan har dock gjort att mina etiketter börjar sina, så nu väntar jag på en sändning sådana innan jag kan leverera. Men era mössor kommer, alla 100!! Postar ett gäng idag, så håll utkik!

Tack till er som var med och tävlade om en Alicemössa och på så vis bidrog med en slant till insamlingen. Vinnaren av mössan är *Lisa*. Grattis! Vänligen kontakta mig så kommer mössan på posten.

Inom den närmaste tiden kommer vi släppa ytterligare ca 50 mössor i ny variant, därefter kommer projektet att ta nya vägar. Jag har inte kapacitet att sy och hantera den mängd mössor som det idag finns efterfrågan på, så Sara jobbar därför vidare utan mig för att kunna göra projektet ännu större! Frågar ni mig så tror jag att det kommer bli något riktigt stort!! =)

Läs mer här: http://alicemossan.blogg.se/2012/april/projektet-tar-nya-vagar.html

Fortsätt att följa och stöjda projektet: http://www.barncancerfonden.se/13569
Varenda krona gör skillnad!!

Återigen, ett stort tack till Venke och Sydilla som snabbt levererat massor av det underbara Hilcotyget "Zagalino" och som dessutom är med stöttar projektet. http://www.sydilla.no/


har inte glömt

Jag har inte glömt bort att dra vinnaren.
Presenteras under morgondagen, så håll utkik!

Tävling - nu kämpar vi för Alice!

Det här är helt galet! Min inkorg svämmar över av mail från er som vill köpa kommande Alicemössa. Jag tänkte därför ge er chansen att vinna den, men jag önskar en motprestation! För att delta i tävlingen: sätt in valfri summa på insamlingen http://www.barncancerfonden.se/13569 och markera med * före och efter ditt tävlingsnamn, till exempel: *hanna*. Vi tävlar fram till lördagkväll, då drar jag den lyckliga vinnaren. Vinnaren blir den andra att få pryda sitt huvud med mössan, första mössan får såklart ALICE!


Alicemössan - tillfälligt säljstopp

Jag ger mig inte in i projekt jag inte tror på, jag gillar att göra saker helhjärtat och jag älskar att sy. När jag träffade Sara inför uppstarten av Alicemössan och hon uppskattade att vi skulle sälja 50 mössor nu till en början kände jag att jag jobbar tillsammans med någon som också gillar att sikta högt. Härligt! Att ni sedan skulle gå loss totalt och köpa över 100 mössor på lite drygt ett dygn fanns inte med som mål i den bästa av världar!

Det blommiga tyget är slut och därför måste vi nu dessvärre lägga in ett tillfälligt säljstopp. Jag och Sara jobbar febrilt för att ta fram "Alicemössan version 2".

http://alicemossan.blogg.se/
http://www.barncancerfonden.se/13569

Alicemössan - förtydligande

Jag har fått många förfrågningar om Alicemössan nu på morgonen och vill därför förtydliga några saker.

Alicemössan, som är speciellt framtagen för projektet är den mössa som Alice själv bär på bilderna. Mössan kostar 150 kr och 50 kr går direkt till Barncancerfonden (alla köpare får själva välja vilket namn de vill att jag skriver på insättningen). Mössan är sydd i dubbel, tunn bomullsjersey.Är du intresserad av att köpa någon av mössorna i min ordinarie kollektion men ändå stöjda projektet? Vänligen sätt in 50 kr (eller mer) direkt på insamlingen http://www.barncancerfonden.se/13569.

Nu i inledningen av projektet säljer jag mina övriga mössor för 100 kr (ordinarie pris 120 kr) och vädjar istället att ni sätter in en slant på vår insamling!

Jag är otroligt glad över att vårt projekt fått sånt gensvar. Det värmer hjärtat!!


För att läsa mer om projektet, besök www.alicemossan.blogg.se

Alicemössan

Alice är två år och är sjuk i cancer. Alice mamma Sara kontaktade mig och frågade om jag ville vara med i ett projekt för att samla in pengar till Barncancerfonden. Självklart! Med Alice som hjälte, Sara som fotograf och designer samt mig som kreatör så tog allt fart. Alicemössan är namnet på vårt gemensamma projekt och för varje såld mössa går 50 kr direkt till Barncancerfonden.
På varje mössa sitter den symboliska rosetten som Alice och andra barn med cancer som tappar håret inte längre kan bära. Med en Alicemössa så får alla känna sig fina, oavsett om man är frisk eller sjuk.

Alicemössan finns i storlekarna 1 år, 2 år samt 3-5 år och kostar 150 kr. 

Frakt tillkommer. 

För att läsa mer om projektet och för att köpa en mössa, besök www.alicemossan.blogg.se
För att komma till insamlingen, besök http://www.barncancerfonden.se/13569

Ett stort tack till Venke och Sydilla som är med och stöttar vårt projekt!! http://www.sydilla.no/

det kommer mera...
Ocean

Nyhet igen och det kommer mera... ;)

snart hos liten frostHar nyss beställt hem de här tygerna och mycket mer är på ingång! Jag längtar!!

Grattis Jennie!

Vinnaren i utlottningen av barnmössan blev Jennie Bruce!

Postat av: Jennie Bruce

Jag vill gärna ha en fin mössa till någon av mina tjejer Sonja 3år eller Nina 10v. Gärna i Fantasiskogen eller äppelträd. Vi bor i Australien och det vore superkul med en unik mössa som för mig ser typiskt svensk ut.

2012-03-16 @ 04:12:00

Grattis!!


RSS 2.0