nya färgklickar

Det finns så många fantastiskt fina tyger. När jag började sy, för snart fyra år sedan, var utbudet så mycket mindre. Idag kommer det nya tyger, ofta svenskdesignade, i en strid ström. Jätteroligt, men också farligt. Jag vill ha allt.. ;) Nåja, inte allt kanske. Men dessa färgklickar gick inte att motstå och de finns därför nu i mitt tygförråd.
 


 
 

Om

Idén till liten frost föddes under 2008 när jag var hemma och var föräldraledig. Mer tid över än vanligt, stark pyssellust och ett behov av en tunn, rolig bomullsmössa till vår lilla tjej blev startskottet. Sedan dess har symaskinerna gått varma. Liten Elsa med efternamnet Frost blev liten frost.
 
Jag älskar att pyssla och skapa och liten frost ger mig massor av glädje och energi. Kort tid efter starten spred sig mina mössor via släkt och vänner och min kundkrets består nu av både nya samt återkommande kunder. Förutom mössor syr jag en hel del andra kläder, så som klänningar, tröjor och byxor, men då främst till mina egna barn.
 
Liten frost är min hobby och drivs som hobbyverksamhet. Sedan april 2013 är liten frost ett registrerat varumärke.
 
Mössorna sys i dubbel jersey (bomullstrikå) och är därför perfekta höst- och vårmössor. Mössorna tvättas i 40 grader och jag rekomenderar att man sträcker och formar dem efter tvätt.
 
 

Storlekar

Mössorna går att beställa i följande storlekar:
  • 3-6 mån
  • 6 mån-1 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3-5 år
  • S (större barn)
  • M (vuxen)
  • L (vuxen)

fraktfritt

Har du börjat tänka på mössa inför hösten? Lägger du en beställning innan sista augusti så bjuder jag på frakten! Välkommen att maila mig på litenfrost@hotmail.com

mina tyger

Se mitt Instagram-konto @litenfrost för tyger och färdiga mössor. 
 
 
 
 
     

Alicemössan och brorsan

Vårt hem svämmar över av mössor. Mössor som jag själv producerar och gärna säljer. Som ni förstår så köper jag inte mössor till mina egna barn, utan de får vackert gå med mammas verk på huvudet.

Men idag har jag klickat hem en beställning. Den första på tre och ett halvt år! Idag öppnade nämligen webshopen "Alicemössan och brorsan". Som många av er vet så samarbetade jag med Sara i våras och vi gjorde Alicemössan tillsammans. Ett projekt där varje såld mössa resulterade i 50 kr till Barncancerfonden. Projektet blev på tok för stort för mig, vilket är underbart! Sara jobbade vidare på egen hand under våren/sommaren och idag får vi ta del av nya Alicemössan som även fått sällskap av Brorsan, en hyllning till Alice bror.

Självklart vill jag sälja "liten frost", men jag vill också göra reklam för "Alicemössan och brorsan"!! Jag hoppas på stor försäljning och därmed mycket pengar till Barncancerfonden och vill på detta sätt önska Sara stort Lycka Till!!
 
Här kommer du direkt till webshopen: http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=29078
Här hittar du Alicemössans/Saras blogg: http://alicemossan.blogg.se/
 
En av mösstravarna hemma hos mig:

RSS 2.0