given favorit
Fee-klänningen är klar! Kan lova att det gick snabbt att få på sig kläderna den här morgonen. Det är så roligt att kläderna jag syr uppskattas även på hemmaplan. Undrar hur länge det kommer vara så?!

circle & star

Väntar på flera nya tyger nu. De här kom idag, riktiga vårkarameller!


sommaren kom!


liten frost (i rosa)
prototypEn tjuvkik på kvällens projekt. En prototyp, men jag är riktigt nöjd med den! Vad tror ni om lite "pimpade" enfärgade mössor á la liten frost?

svävande feer

Numera är det inte bara jag som har åsikter om vilka tyger som ska inhandlas. Tyglagret genomgår hårda kontroller varje gång jag är där och rotar och har sällskap. Fint, fult, fint, fult... Senaste nyheten kom igår och när Elsa skulle välja kläder inför idag så var det Fe-klänningen som önskades. Med Fe-klänningen menade hon det nya tyget som hängde på tork.. Riktigt så snabb är jag inte. Detta är nog det finaste tyget jag någonsin haft, om den hårda 4-årskontrollanten får säga sitt. Först ut blev en vårmössa och nästa gång jag sätter saxen i tyget får det nog bli till den där klänningen.


Tandtrollen är ytterligare en nyhet!
Alla aktuella tyger hittar du HÄR!
Välkommen att maila mig på litenfrost@hotmail.com om du hittar någonting som är intressant!

till alla barnhjärtanHjälp mig låta detta barnhjärta slå! Sms:a BARNHJÄRTA 50 1899 + ditt namn till 72901 så skänker du 50 kr till min insamling "till alla barnhjärtan". TACK! Byt gärna ut 50 mot 100 eller 200 för att skänka mer!

//Hanna

jag är förälskad!

Idag damp ett nytt tyg ner i brevlådan. Jag är förälskad!
Nu vill jag ha sol och värme!


barnkalas

Redo för sitt första egna barnkalas! Klänningen som blev klar igår kväll fick MVG och åkte på till festen!

Alla Hjärtans Dag

Snart är det Alla Hjärtans Dag! Hos liten frost kan du beställa en värmande mössa till någon du bryr dig om.

Erbjudande: Mössor i hjärttyg 10% rabatt och fri frakt! Övriga mössor, fri frakt fram till Alla Hjärtans Dag.

Maila mig på: litenfrost@hotmail.com


Uppdaterat 9/2: Det röda tyget med små hjärtan har tyvärr tagit slut!! Erbjudandet gäller därför enbart rosa/stora hjärtan. Fri frakt gäller på ALLA beställningar tom 14/2.

 


RSS 2.0