mössa + scarf = fri fraktErbjudande: Vid beställning av mössa + scarf (dregglis) bjuder jag på frakten! Maila mig på litenfrost@hotmail.com

Prislista

Mössa:
Standard: 120 kr
Extra hög (baggy): 150 kr
 
Pannband:
standard: 100 kr

Scarf/Dregglis: (jersey + baksida i fleece)
storlek ca 0-1år: 60 kr
 
 
 
Frakt:
Frakt tillkommer på alla beställningar, se köpvillkor.


Köpvillkor

För tillfället säljer jag endast färdiga mössor via mitt Instagram-konto litenfrost.
Om du inte har ett Instagram-konto kan du kika in via Websta.

robotar

Ibland tar det en stund innan jag kommer på att jag gillar ett tyg. Varför har jag till exempel inte köpt hem det här tidigare? Supermjukt och klara färger, en ny favorit tror jag!Livebild på mössan (och en sovande Alfred som vägrar att ligga ner...)


alla fåglarHärligt vårigt tyg med fåglar i grönt eller rosa. Storleken på dessa är 3-5 år och de åker rak in i min butik. Ni har kanske sett att min blogg håller på att byggas om? Tanken är att prislista, köpvillkor och allt annat ska fungera inom kort. Sugen på någonting från liten frost? Maila mig på litenfrost@hotmail.com

lillasyster storebrorEn beställning som var rolig att göra, kul med kunder som har egna önskemål! Hoppas att de blir uppskattade!

triss i klänningar

Elsa behöver verkligen en rejäl garderobspåfyllning så jag färdigställde dessa under gårdagen. Till min lycka fick jag sy i annat än rosa!


Vååår + Frost = Vinn!!

Det är vår! Termometern visar 12 varma grader och vi har njutit ute i solen hela eftermiddagen!
Våren plus att jag själv förärades med efternamnet Frost förra veckan gör att jag tycker att det är dags för tävling!

Jag lottar därför ut en barnmössa i valfritt tyg! HÄR hittar du mina tyger.

För att delta i utlottningen: lämna en kommentar och berätta vilket barn som ska överraskas med en ny vårmössa samt i vilket tyg mössan ska vara i + ålder på barnet. Tävlingen pågår tom. 31 mars. Vinnaren får sedan hem mössan i ett trevligt paket!

14/3 Jag vill lägga till några extra rader. Den här tävlingen blir lite speciell. Alice och Hampus öde gick rakt in i mitt hjärta och jag har redan varit i kontakt med deras föräldrar för att skicka en varsin mössa till dem. Tävlingen fortsätter och jag kommer dra lott mellan övriga deltagare. Hjälp mig därför att sprida tävlingen, jag vill ha måååånga deltagare!Tävla, håll tummarna och sprid gärna tävlingen!! Lycka till!


ny mössa


påfyllning

En riktig drömvecka på tygfronten! Här är de senaste nyheterna!RSS 2.0