leveransklara

Beställda mössor klara för leverans. Sugen på en egen "liten frost"? Maila mig på litenfrost@hotmail.com
 

utryckningsfordon

Nytt tyg som fått ta plats i mitt skåp.
 
 
 

Vinn "liten frost"

Nu var det länge sedan jag hade någon form av utlottning på bloggen. Så nu får det vara dags igen!!
Denna gången har ni chansen att vinna någon av barnmössorna i min butik. Kika i butiken och lämna en kommentar om vilken mössa du vill ha om du vinner. Tävlingen pågår tom söndagen den 30:e september och vinnaren koras genom lottning. Välkommen att tävla!!

 
 
 

livebilder

Öroninflammation för Elsa gjorde att jag äntligen tog tag i det där med pannband. Jag har haft det i tankarna länge, men ni vet hur det är. Det är lång leveranstid ibland.. Men nu är de här och väljer du att beställa ett lovar jag att leveranstiden kommer vara kort. ;)
 
Höjden på pannbanden är ca 10 cm för vuxna och 9 cm för barn (stl. 3-5 år). Givetvis går det bra att beställa annan höjd om så önskas. Priset är 80 kr/st + ev. frakt. Maila mig på litenfrost@hotmail.com om du vill beställa.
 
Fick lov att ta några snabba livebilder innan avfärd till förskolan. Inga kalla vindar kommer kyla små öron idag!
 
 

Pannband

Kvällens pyssel. Nu kan du även beställa pannband märkta "liten frost". Pris 80 kr/st + ev. frakt.återvinning

Dagens bästa kommer helt klart att bli dessa muddjeans till Alfred! I brist på jeanstyg kom jag på att jag kunde återvinna ett par av mina egna, för små, baggy-shorts. Perfekt att kunna använda sig av lite schyssta detaljer och sömmar. Bra för plånboken (kostnad: på sin höjd 15 kr) och bäst för miljön!
 jåååsa

Här hemma händer saker. Jåååsa har blivit rosa, men är fortfarande den finaste färgen (enligt Elsa då alltså). Vi lär av varandra och jag börjar faktiskt uppskatta rosa mer och mer. Trots det hade jag nog inte valt dessa tygerna själv, så det är tur att jag har en expert vid min sida. Tygerna är verkligen superfina och ja, vad säger man?! Just det, Rosa!!
 
RSS 2.0