färdigfestat

Kalasandet är över, gästerna har gått hem. Elsas första födelsedag och första kalas kommer vi aldrig glömma, så klart. Men ett minne kommer alltid vara starkast för mig. Tack Elin, det värmde ett lillasysterhjärta att du kom hela vägen hit för att dela festen med oss! Och allt som en överraskning. Jag blir varm i hela kroppen!

Tack alla! Det var mycket fint att ha er här!

 

liten frost i dubbel bemärkelse

Det har väl inte undgått någon av er att jag och Elsa delar lite på bloggen?! Bloggen kommer alltså, som ni kanske redan listat ut, innefatta både den lilla Frost och liten frost. Den lilla Frost har somnat för dagen, helt slut efter en kvällstur till coop. Kylskåpet behövde sig nämligen en påfyllning inför födelsedagen! Med risk för att låta töntig... men var i hela friden har det senaste året tagit vägen?! Ja, för fort har det gått.. Liten börjar bli stor, säger nej nej, hej, tack och mamma.. pappa ibland och någonting som vi börjar tro betyder Elsa. Angående mitt projekt liten frost så trillar beställningarna in i, för mig, rask takt. Här finns ingen tid till att sitta och klura över bloggformuleringar, här ska klippas tyg!

Alla långväga kalasgäster som läser detta, välkomna hit! Vi övar flitigt i "släktboken" för att Elsa ska känna igen er! 

/Hanna

ps. ni kortväga är ju också givetvis hjärtligt välkomna, klockan 12 smäller det!

produktiv söndagmarknadsföring och försäljning pågår.

kallt?

Min nya hobby. Men vad ska jag göra med alla mössor?! Säg till om ni fryser./Hanna

Elefantbyxor. Är det byxor för elefanter?Nähä, det var visst byxor till mig. Med elefanter på. Här finns massor av roliga tyger nu och idag kom äntligen "liten frost"-etiketterna! Så nu är det sy sy sy som gäller. För mamma alltså, pappa och jag busar å stojar istället.

Första paret utNu väntar  vi bara på loggan.

Bibliotek

I går premiärade vi på biblioteket här i Göteborg. För trots att mamma vet att det inte alls är något fel i att läsa samma böcker om och om och OM igen så behövde vi tydligen låna hem lite nytt läsmaterial. Tji fick hon, jag ville ändå lyssna på "Binta dansar" och "Knacka på". Kanske ger jag bibliotekets böcker en ny chans. Jag lovar dock att inte göra samma sak med låneböckerna som mamma gjorde när hon var liten.

den allra första födelsedagen

Eftersom det är snart är dags för min allra första födelsedag så tänkte jag komma med lite önskningar. Visst, mamma och pappa har väl varit med och styrt som vanligt, men men, jag låter dem hållas. Snart är jag stor nog att själv sätta ord på det jag gärna skulle vilja ha.

♥  bidrag till en liten musikmaskin
♥ presentkort på ikea där jag ska köpa Gullivers barnbord + två stolar
♥ Barbapapa sparbössa (ja, den rosa.. )
♥ kritor
♥ färggranna klossar från Brio
♥ tavla från Isa Form
♥ roliga böcker
♥ kläder i storlek 86/92
♥ maraccas
♥ schleichdjur

Det kan hända att listan kommer att uppdateras. Dags att sova nu. Godnatt!

stå lull eller gill?

Välkomna till min alldeles egna blogg! Ni får inte förvänta er en massa uppdateringar varje dag, för det är nog ingenting för oss. Men visst, viktiga saker och händelser kan nog tänkas dyka upp här. På mormors begäran kommer det även komma en lista på böcker som jag har. På tal om viktiga händelser förresten, idag har jag för första gången stått lull (för värmländska läsare) och gill (för de skånska). Det var stort här i familjen Frost/Pettersson.

kram från Elsa

RSS 2.0