Dalahästar

Jag har egentligen ingen anknytning till Dalarna. Ändå har jag någon sorts förkärlek till både dalahästar och Dalarna. Undrar om fina dalkullor och dalmasar som jag lärde känna under gymnasietiden har något med saken att göra?!
 

Pippiränder eller fiskarmönstrat?

Fina fiskarmönstrade tyger har kommit! Mönstret förknippas starkt med Pippi Långstrump och jag kommer själv aldrig glömma den låånga tröjan som Pippi åkte skridskor i, så för mig går de även under namnet Pippiränder. Tygerna är superfina i både kvalitét och färg och dessutom ekologiska. Vilken färg är din favorit?
 

massproduktion

Ungarna i det här huset var i stort behov av nya tröjor. Så länge som hemsytt uppskattas kör jag på!! Har hittat ett mönster som sitter otroligt bra och jag tycker att det blir extra snyggt med den breda mudden i ärmarna.

 
 
 
 

första kylan

Jag blir alltid lika överrumplad varje gång höstens första kyla kommer. Märkligt. Igår kom den i alla fall, så jag fick lov att sätta fart. Jag har haft den här mössan i tanken länge, men den har bara inte blivit verklighet tidigare. Redan nu på morgonen har jag fått många positiva ord om den och en tjej undrade var jag hade köpt den otroligt fina mössan. Det tycker jag är ett fint betyg!
 

Jag väntar på..

Jag är världsbäst på att klicka hem tyg ;). Inom en snar framtid kan jag erbjuda följande tyger:

Bilderna har jag lånat från liandlo.com samt sydilla.no.

Grattis Susanne & Lukas!

Glömde totalt bort tävlingen som slutade i söndags.. Men nu har vi precis haft lottdragning här! Grattis Susanne Åkerholm (och Lukas!), vinnarmössa kommer på posten!!
 
Postat av: susanne åkerholm

lukas vill vinna en krokodilmössa i stl 1 år!

2012-09-27 @ 10:32:56
 
 Hej och Grattis!
 

RSS 2.0