tillbaka

De senaste veckornas tystnad är härmed bruten. Jag hade verkligen glömt bort hur mycket tid man spenderar på  jobbet. Symaskinen får vackert vänta tills lilla Frost har somnat. Men nu äntligen har jag hunnit i kapp med beställningarna som rullat in. =) 
Nya tyger är beställda, bilder kommer så snart de kommer hem till mig. Är just DU sugen på en ny mössa inför hösten? Maila mig på: litenfrost@hotmail.com

Ha en fin helg alla!

kommer tiden att finnas?På måndag startar det så kallade familjepusslet för oss. Nytt jobb för mig, förskola för Elsa. Lämna. Hämta. Pussla. Lämna. Hämta. Pussla. Skönt att Elsa i alla fall får vara hemma med sin pappa på halvtid.

Funderar på hur mycket sytid det kommer finnas i höst. Antagligen väldigt lite. Men när tid ges så sitter jag nog där, framför symaskinen. För det är väldigt roligt och "liten frost" är numera en del av mig på något vis. En del av oss alla tre skulle jag nog säga. Familjen får stå ut med mössprovningar, mätande och tyg lite överallt. Och Elsa ÄLSKAR att plocka de röda etiketterna fram och tillbaka. Dessutom spanar jag på fina tyger som snart går att beställa. Så "liten frost" ångar på i fortsättningen också.Och så en grej till.. Jag har numera husvagnstyget i turkos också. (bild kommer)

RSS 2.0